شنبه ۲۴ آذر ۰۳

آرشیو دی ماه 1397

معرفی بهترین قالی شویی و مبل شویی های تهرانپارس

معرفی یک قالیشویی خوب در تهرانپارس

۵۹۶ بازديد

 قالیشویی خوب در تهرانپارس

 قالیشویی خوب در تهرانپارس از نظر مردم قالیشویی تهران شهر با 30 شعبه فعال در کل تهران بزرگ،حرفه ای ، منظم ، پاکیزه

ایرانیان از دیرباز علاقه ویژه ای به قالی داشته اند و کهن ترین قالی جهان پازیریک با 2500 سال قدمت  به خاطر تشابه با طرح تخت جمشید به ایرانیان نسبت داده شده است . قالی یکی از ارزنده ترین صنایع دستی ایران است،  قالی ایرانی از نظر طرح، رنگ و دیگر ویژگی های منحصر به فردش شهرت جهانی دارد.

در حال حاضر فرش بافی در ایران به صورت دستباف و ماشینی انجام می گیرد.
فرش ماشینی و دستباف تفاوت های بسیاری دارند که از جمله آنها می توان به مواد اولیه و نوع بافت فرش اشاره کرد .
فرش دستباف از پشم با کیفیت بالا یا پشم و ابریشم ساخته میشود و گره ها توسط بافنده زده میشوند اما فرش ماشینی ساخته الیاف مصنوعی است . برای تولید این فرشها از گره های واقعی استفاده نمی شود، در واقع الیاف فقط به هم چسبیده می شوند. گره های واقعی فرش دستباف باعث دوام و ماندگاری طولانی فرش می شود در صورتی که طول عمر فرش های ماشینی به 20 سال نمی رسد. از نظر ظاهری فرش ماشینی و دستبافت تفاوت چندانی ندارند.
مسئله دیگر در مورد قالی، نحوه شستشوی آن است . همانظور که می دانیم قالی یکی از ارزشمندترین لوازم منزل می باشد و به تنهایی برای زیبا سازی محیط منزل کافی است، بنابراین شستشوی آن بسیار مهم است.
در شستن قالی باید نکاتی را مد نظر داشت:
اول اینکه تا جایی که میتوانید فرش را نشویید و فقط لکه گیری کنید . برای لکه گیری  به انتخاب نوع  شوینده دقت کنید و فقط از شوینده های مخصوص فرش استفاده کنید. اگر به هر دلیلی این شوینده ها در دسترستان نبود محلول آ ب و صابون  بهترین گزینه پیش رویتان است. نکته ای که نیازمند توجه است، خشک کردن قالی بعد از لکه گیری است در صورتی که قالی خشک نشود دچار پوسیدگی می گردد.
در صورتی که لکه خیلی بزرگ بود و مجبور به شستشو شدید توصیه ما به شما این است که فرش تان را به بهترین قالیشویی در تهران بدهید.
سوالی که  ممکن است فکر ما را مشغول کند این است که قالیشویی خوب در تهرانپارس کجاست؟

قالیشویی در تهران

 قالیشویی خوب در تهرانپارس از نظر مردم قالی شویی است که پس از دریافت فرش و شستشوی آن، فرش را بدون هیچ آسیبی تحویل دهد، در کمترین زمان و با مناسب ترین هزینه.

 
پشتی سنتی خلیجی شیک دکور قابل استفاده هم به جای مبل هم به جای مخطع های سنتی ، سبک ، راحت ، قابل حمل و جابه جایی ،کاملا سنتی و متناسب با فرهنگ اسلامی
پشتی عربی مبل نما پشتی مبلی مبل خلیجی



مبل شویی در منزل تهرانپارس

شستشوی مبل در محل تهرانپارس


ما به طور گسترده تر به ویژگی های یک قالی شویی خوب می پردازیم و جزئیات بیشتری را بازگو می کنیم.
قالی شویی فرش ماشینی و دستباف ، باید کاملا متمایز و تخصصی باشد چون نحوه شستشوی آنها با هم متفاوت است.
قالی شویی فرش دستباف مراحل خاص خود را دارد مثل غبارگیری، که امروزه توسط دستگاه های مکانیکی انجام می گیرد این مرحله بسیار حساس است چون فشار زیاد دستگاه ممکن است به قالی آسیب بزند. از طرفی روش قدیمی غبارگیری که شامل ضربه زدن به قالی بود به خاطر آسیب به فرش منقضی شده، مرحله مهم دیگر در شستشوی فرش دستباف مرحله بازرسی است، در این مرحله باید میزان پوسیدگی فرش، وجود سوراخ و لکه ها بررسی شود. در صورت وجود سوراخ در فرش باید قبل از شستشو آن را رفو شود و بعد از رفو کردن لکه گیری انجام شود. توجه داشته باشید که ریشه ها قبل از شستشو باید از هم باز شوند.
در هنگام تحویل فرش، دقت کنید خودروی مربوطه برای حمل و نقل، دارای برچسب همان شرکت، شماره تماس و… باشد؛ همچنین گرفتن فاکتور معتبر در هنگام تحویل فرش توصیه می‌شود. زمان تحویل فرش از نکات مهم در انتخاب قالیشویی است.
در این مطلب به طور خلاصه مطالبی در مورد قالی، تاریخچه قالی و انواع آن پرداختیم. نکات مهم در رابطه با شستشوی قالی را ذکر کردیم و خصوصیات قالی شویی خوب و مورد اعتماد  را مرور کردیم. با توجه به این نکات که با هم مرور کردیم می توان در بهترین و قابل اعتمادترین قالیشویی را انتخاب کرد.

قالیشویی در غرب تهران

برخی از شعبه های قالیشویی تهران شهر، کلیک کنید
مبل شویی در منزل اصفهان

 

روش شستشوی فرش

۴۹۹ بازديد

پیش از شستن قالی باید آن را با دقت بررسی کرد و آسیب ها، پارگی ها، لکه و ... را در آن شناسایی کرد. چنانچه آلودگی برروی فرش چسبیده باشد باید آنها را به کمک چاقویی کند و برداشت. لکه ها و رنگ ها نیز باید طبق روشی که توضیح داده می شود پاک شود. قسمت های آسیب دیده و پاره که ممکن است در حین شستن بیشتر شود باید تعمیر شوند. به این معنی که قسمت های انتهایی و کنارهای آسیب دیده قالی به طور موقتی تعمیر شود که می توان سوراخ های و سایر بخش های آسیب دیده را با دوختن تکه های پارچه سفید رنگ برای شستن محکم تر کرد. برای تمیز کردن قالی می توان از جارو برقی استفاده کرد. استفاده از لوله کوتاه جارو و برداشتن فسمت برس آن جذب مواد اضافه را به حداکثر می رساند. ابتدا قسمت پشت قالی را جارو میکنیم. بعد از جارو کردن قسمت پشت قالی ذرات ماسه و آشغال را می بینیم که از لابه لای پرز ها بر روی کف زمین افتاده اند. اگر تعداد این ذرات زیاد است بهتر است قسمت پشت قالی را دوباره جارو کنیم و سپس جلوی آن را نیز با دقت جارو می کنیم

قالیشویی تهران

مبل شویی تهران

موکت شویی در منزل تهران

هزینه شستشوی تشک خوشخواب

قیمت شستشوی موکت در محل

مبل شویی در منزل تهرانپارس

شستشوی مبل در محل تهرانپارس

شستن، آب کشی و خشک کردن قالی

آماده کردن قالی برای شستشوپودر های رختشویی معمولی برای شستن قالی توصیه نمی شود. چون آب کشی کردن و شستن این مواد شوینده و آب و صابون مشکل است. بهتر است از شوینده های صنعتی ملایم  با pH کمتر از 7.5 استفاده کنیم. مناسب ترین ماده شوینده orvus W A pastern  است که سولفات لوریل سدیم نامیده می شود. این محصول از نظر زیست محیطی تجزیه پذیر است و توسط پروکتو گمبل تهیه شده است. دامپزشکان نیز از این محصول برای شستن حیوانات خانگی استفاده می کنند .استفاده از پودر و شامپو در قالیشویی های تهران متداول است که شامپو بهتر از پودر است..

حدود یک پیمانه از این ماده را با حدود 15 تا 20 گالن آب برای شستن ترکیب می کنیم. این محصول توسط شرکت های تولید کننده مواد شوینده فروخته می شود. تنها آب سرد یا آبی با دمای اتاق برای شستن قالی توصیه می شود.

قالی را به طور کامل خیس و غوطه ور کرده و به مدت یک ساعت در آب محلول قرار می دهیم. تکان دادن قالی هر 15 دقیقه یکبار مفید است. بعد از گذشت نیم ساعت از غوطه ور بودن قالی در آب به راحتی می توان ذرات و چرکی را که از قالی خارج می شود و وارد آب می شود را دید.

قالی های بزرگ تر ممکن است تا شود به همین دلیل این قالی های که بیش از حد تا خورده و چین خورده می شود، زمان شستشوی شان به دو ساعت همراه با آب کشی کردن و شستن مجدد بعد از یک ساعت افزایش می یابد. در هنگام تکان دادن این قالی ها، قسمت های تا شده را از هر طرف بلند نموده تا بدین ترتیب آب جریان یافته و بخش های تا شده نیز شسته شود. بعد از خیس خوردن هر دو طرف قالی را با قدرت تمام و با استفاده از یک برس سفت و محکم می شوییم. این برس ها را از ابزار فروشی های می توان تهیه کرد. سپس قالی را آب می کشیم و سپس آن را وارونه نموده و قسمت جلوی آن را نیز آب کشی می کنیم.

قالی خیس بسیار سنگین است و برای حرکت دادن آن به دو فرد نیرومند نیاز است. قالی های خیس را باید با دقت جابجا کرد چون اگر قرار باشد با گرفتن یک سر آنها آن را جابجا کرد ممکن است به قالی ها آسیب برسد و پاره شود. هنگامی که فرش خیس است باید مراقب بود که به قسمت های فرسوده و آسیب دیده آن فشار وارد نشود. هنگامی که مرحله آب کشی قالی به پایان رسید قالی را باز نموده در حالی که پرز ها رو به بالاست به کمک پارو ( شبیه به لیسه ی شیشه پاک کنی) آب را با فشار از لابه لای پرز های قالی خارج می کنیم. نوع مشابهی از پارو ( لیسه ی شیشه پاک کن) که برای شستن پنجره استفاده می شود عبارت است از: نوار لاستیکی ضخیم که به یک دسته متصل شده است. لیسه شیشه پاک کن را در جهت پرزها ( خواب قالی) حرکت می دهند و از بالای قالی به سمت پایین آن حرکت می دهیم. این کار را باید سه بار انجام داد. هرچقدر آب بیشتری از قالی خارج شود، قالی سریع تر خشک می شود. در صورت امکان می توان همانطور که قالی پهن است صبر کرد تا خشک شود. زمان لازم برای خشک شدن قالی ، به شرایط قالی، اندازه، دمای محیط و رطوبت بستگی دارد. اغلب یک قالی 9×12  با پرز کامل طی 2 الی 3 روز به طور کامل خشک می شود.
آماده کردن قالی برای شستشو

روش شستن قالی های پوسیده و ظریف

۴۸۳ بازديد

 روش شستشوی قالی قدیمی و ظریفقالی های قدیمی و ظریف دارای ارزش تاریخی و هنری هستند و معمولا برای تماشا هستند تا استفاده به عنوان فرش ، پس بهتر است که قالی های آسیب پذیر که از هم جدا شده و پوسیده شده است ، شسته نشود . اما می توان قالی های قدیمی و کوچک و ظریف را با روش های خاص شست

انواعی از چارچوب ها با توری پلاستیکی پنجره پوشانده می شود . قالی روی یک توری قرار می گیرد و دو توری دیگر به هم بسته می شود و قالی در میان آنها پیچیده می شود . توری ها و قالی را داخل مایع محلول و شستشو گذاشته و آنها را به آرامی تکان می دهیم . بعد از خیس خوردن ، قالی را چندین بار آب کشی نموده و صبر می کنیم تا به همان صورت روی توری قرار گرفته تا خشک شود .

شستن قالی همواره موضوعی برای قضاوت بوده است . این قضاوت وقتی دارای اهمیت است که قالی هم ظریف و هم قیمتی باشد . در این مواقع بهتر است از یک متخصص قالیشویی بخواهیم تا قالی را بشوید .

پاک کردن سطح قالی

پاک و تمیز کردن سطح قالی کمتر از شستن کامل آن در آب مطلوب و رضایت بخش است ، اما در برخی مواقع ممکن است که امکان غوطه ور کردن در آب نباشد یا اینکه قالی بیش از حد نازک و ظریف باشد و نتوان آن را در آب غوطه ور کرد .

بعد از آزمایش ثبات رنگ محلولی از آب و سولفات لوریل سدیم را تهیه کرده و با فرو بردن اسفنجی در این محلول و کفی کردن آن اسفنج را بر روی سطح قالی هر مرتبه یک فوت مربع می مالیم و به این ترتیب آلودگی و چرک های موجود بر روی سطح قالی توسط اسفنج جدا می شود . بعد از هر بار انجام دادن این کار اسفنج را با آب می شوییم و دوباره در محلول آب و صابون داخل کرده و از بالا تا پایین قالی را به همین شیوه تمیز می کنیم .


منبع:   روش شستشوی قالی قدیمی و ظریف